زعفران

ادویه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند.

زعفران

ادویه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند.

بهترین نوع ادویه برای آشپزی ادویه‌جات ارگانیک و طبیعی هستند، چرا که طعم‌دهنده‌های طبیعی علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذا، آثار بی‌نظیری در بهبود بیماری‌هایی همچون دیابت و فشار خون دارند.
یکی از محبوب‌ترین ادویه‌ها در دنیای آشپزی زعفران است. بهترین زعفران دنیا در مزارع ایران و توسط کشاورزان ایرانی کشت می‌شود.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

Zutaten:

  • 1 EL Olivenöl
  • 1 Schalotte, gehackt
  • 1 Knoblauchzehe, gehackt
  • 3/4 Tasse Sahne 
  • 1/2 Tasse Weißwein
  • 1/2 Teelöffel Safran
  • 2 EL Petersilie frisch, gehackt 

Zubereitung:

  • In einer Pfanne bei mittlerer Hitze die Schalotten und den Knoblauch anbraten, bis die Schalotten durchscheinend sind.
  • Mit Wein ablöschen.
  • Kratzen Sie die kleinen Stücke ab und kochen Sie weiter, bis der größte Teil des Weins verdunstet ist.
  • Die Sahne und den Safran dazugeben.
  • Die Soße auf niedriger Stufe etwa 5 – 10 Minuten kochen.
  • ۹۸/۰۹/۱۸
  • herbador safran

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی