زعفران

ادویه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند.

زعفران

ادویه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند.

بهترین نوع ادویه برای آشپزی ادویه‌جات ارگانیک و طبیعی هستند، چرا که طعم‌دهنده‌های طبیعی علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذا، آثار بی‌نظیری در بهبود بیماری‌هایی همچون دیابت و فشار خون دارند.
یکی از محبوب‌ترین ادویه‌ها در دنیای آشپزی زعفران است. بهترین زعفران دنیا در مزارع ایران و توسط کشاورزان ایرانی کشت می‌شود.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

Safranfäden

Ein paar Safranfäden in eine kleine Schüssel oder Tasse geben. Fügen Sie einen Eiswürfel hinzu (zerquetschtes Eis ist am besten). Etwa zehn Minuten ziehen lassen oder bis das Eis vollständig geschmolzen ist. Das allmähliche Schmelzen des Eises bringt die Farbe und das Aroma von Safran sehr schön zur Geltung. Verwenden Sie die Flüssigkeit nach Bedarf.

  • ۹۸/۱۱/۰۲
  • herbador safran

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی